LFP_konferencija_pancevo

lab za lokalni aktivizam i filantropiju

Podeli:
Održana regionalna konferencija u Pančevu

Lokalna fondacija Pančevo organizovala je regionalnu konferenciju na kojoj su učestvovale fondacije i organizacije iz regiona – Fondacija tuzlanske zajednice (BiH), Organizacija KOD (CG) i lokalne fondacije iz Srbije (iz Niša, Stare Pazove i Pančeva) kao i Trag fondacija iz Beograda.

U toku nekoliko dana imali smo prilike da razgovaramo o fandrejzingu u zajednici, okupljanju građana i građanki, da otvorimo dilemu naših granica u prihvatanju donacija i saradnje u skladu sa našim vrednostima. Takođe, razmenjivali smo iskustva o saradnji sa medijima u našim sredinama, zatim o generalnom kontekstu u kojem se naše sredine i zajednice nalaze u odnosu na ekonomsko-sociološku sliku i stanje u društvu. Nema sumnje da nas u budućnosti očekuju različiti izazovi, a takođe nemamo sumnju ni u našu posvećenost, trud i entuzijazam za poboljšanje, ulepšanje i očuvanje naših zajednica.

U toku konferencije su nastali i videi u kojima govorimo na šta smo sve ponosni, o svojim uspesima i kreativnim načinima rada. Pogledajte ih i pridružite nam se u nastojanju da svoj kraj uvek činimo boljim!

* “This video is prepared within the Project “Protecting Civic Space – Regional Civil Society Development Hub” financed by Sida and implemented by BCSDN. The content of this document/video and information and views presented do not represent the official position and opinion of Sida and BCSDN. Responsibility for the information and views expressed in this document lies entirely with the author(s)”.